25 March 2007

Redesign zoveel

By In Uncategorized

TrueBlue is geupdate naar 1.4 en het was toch tijd om maar weer eens wat te klussen aan de site. Daar ben ik vandaag mee bezig, dus het kan er allemaal wat raar uit zien.

[update]: TrueBlue 1.4 was een bugfest onder IE… ben nu aan het kijken naar Redoable… Hmmm, ik weet het niet. Het niet geupdate worden van Unsleepable was de reden waarom ik van k2-klonen afstapte, maar deze is wel mooi…

[update]: Redoable was ook te buggy voor woorden. Check het support forum voor een lijst ongoing issues; hopelijk gefixt met versie 1.2 die gepland is. Ik begin er maar niet aan, hoe leuk ik ‘m ook vind.

[update]: Wow. Klate2. Geen idee hoe ik deze nog nooit eerder ben tegengekomen, dit is wel de shit. Check bv de shelf onderaan (zie de More link in de footer, of klik hier). Tada! Gave shit. Wel weer een K2 mod in plaats van een theme, maar zooo de moeite waard.

[update]: Klate2 heeft ook support voor zogenaamde ‘Sawchuck classes’, daarmee kun je bv download links en alerts meer aandacht laten trekken in je posts. Ziet er best leuk uit:

Download een file

Alert dat er iets is

Trek aandacht

Is nog under construction

Iets heel anders

Stukjes code

12 Comments
 1. Joram 27 March 2007

  Moet eerlijk zeggen dat dit wel wat onprettig leest, ben toch gewend tekst in het midden van het scherm te vinden. Zeker met de oprukkende grootte van schermen…

  Reply
 2. Guy 27 March 2007

  Rik was er ook al niet zo gecharmeerd van (die dacht dat de layout een laadfout was en was al enthousiast aan het refreshen) πŸ™‚

  Ik vind juist het afwijkende wel cool… Zoiets zou ik nooit doen op een professionele site (en dus op m’n guysie.nl site bv. ook niet), maar hier kan het wel. Vergeet ook niet dat de site afwijkend lijkt, maar dat ik op S.oS nooit een bredere kolom heb gehad dan dit… hij is enkel rechts uitgelijnd in plaats van gecentreerd, dus het is is niet minder ruimte geworden.

  Reply
 3. Thomas 27 March 2007

  Ik ben ook niet zo enthousiast over de uitlijning helemaal rechts, vooral door mijn hoge resolutie zit ik naar een enorme bult grijze lijntjes aan te kijken. Wat betreft je uitklapmenu; die is zeker hip maar ik kwam er pas achter dat hij er zat toen ik de update las in je post… ik weet niet of dat de bedoeling is.

  Reply
 4. Van der Hoorn 28 March 2007

  @Thomas: Het is idd dat je het nu zegt… dat balkje valt totaal niet op, zeker omdat je in een ‘copyright/info-bar’ geen menuutje verwacht.

  Reply
 5. Rik 28 March 2007

  oftewel… iedereen vind het een beetje kut, maar alleen Guy niet.

  Ga zo door πŸ˜€

  Reply
 6. Guy 28 March 2007

  Ach, ik kan ook zo’n 13-in-een-dozijn theme nemen als jouw site πŸ˜‰

  Maar ik hou deze idd wel, ik vind ‘m echt heel gaaf.

  Reply
 7. sjors 29 March 2007

  Sorry, maar op mijn 20″ breedbeeld is het nog vervelender… nou weet ik dat ik nog in de minderheid ben, maar breedbeeld screens zijn in opmars.

  Reply
 8. sjors 29 March 2007

  Ik vind dat je dan ook van rechts naar links moet schrijven πŸ˜›

  Reply
 9. Thomas 29 March 2007

  of ondersteboven, dan heb je wel echt een speciale site guy! πŸ˜›

  Reply
 10. Guy 30 March 2007

  Nou, dat zou eigenlijk best gaaf zijn πŸ™‚

  Minder praktisch kan m’n site toch niet worden πŸ˜›

  Maar goed, ‘t is tenminste niet nog een 3k2 site, he Thomas? πŸ˜‰

  Reply
 11. Thomas 30 March 2007

  Ik merk een sterke drang om je eigen site beter te laten lijken door die van andere naar beneden te halen. Ben je een beetje onzeker Guy?

  Reply
 12. Guy 30 March 2007

  Altijd, je kent me toch?

  Reply

What do you think?