26 April 2007

Congressen 07

By In Uncategorized

Ik zit me weer een beetje te oriënteren op congressen waar ik vanuit communicatief/marketing oogpunt heen zou willen. Maar allemachtig, wat een prijzen! Gegeven de keuze tussen, zeg, een Playstation3 of Picnic ’07 weet ik het wel… De eerste paar die ik bekeek:

Picnic 07: 750 euro
emerce eday 07: 495 euro
Next web conference: 550 euro

En dan heb ik nog niet eens gekeken of er nog BTW bij op komt. Waar is de studentenkorting gebleven?

5 Comments
 1. Marten 26 April 2007

  Next web kan aardig zijn, picnic ken ik niet en Emerce is best een nonsens conferentie . Met alle respect maar men lapt volgens mij alleen maar om ‘te mensen te zien’ en qua inhoud moet je er totaal niet heen gaan. Of toch wel als je wilt horen dat RSSmarketing de ‘toekomst’ is 🙂

  Wat soms wel lukt (weet ik uit ervaring) is proberen binnen te komen als ‘student onderzoeker’, beetje actief doorpushen zodat je voor 50 e naar binnenkan ofzo

  Reply
 2. Guy 26 April 2007

  Picnic is de cross-media week in Amsterdam, 2006 was de eerste editie. Wat ik er op het web over gelezen heb was vrij positief, al staat er nu geloof ik nog heel weinig vast voor het programma van dit jaar.

  Reply
 3. Boris 26 April 2007

  Wij hebben inderdaad een studentenkorting programma. Check de site even voor de specs of mail patrick@thenextweb.org. Onze sprekers zijn top en de beste mensen op hun gebied. geen halve consultants or marketingmanagers met ook ‘een idee’ over internet dus. Bij ons kun je dus gerust voor de inhoud komen… 😉

  Reply
 4. Guy 2 May 2007

  @Boris: Thanks, daar heb ik overheen gelezen… Kom geloof ik niet in aanmerking, maar goed om te zien dat er in ieder geval mogelijkheden zijn voor studenten!

  Trouwens, nog een voor het prijzige lijstje: International word of mouth conference a 690 euro…

  Reply
 5. […] als vorig jaar leek The Next Web conference me verdomd interessant om heen te gaan, maar erg prijzig. 750 euro ex […]

  Reply

What do you think?