13 March 2008

Skate op de 360, DVS – Jereme Rogers

By In Uncategorized

skatelogo.jpg
We hebben net Skate gekocht voor de 360. Wat een vet spel blijft dit toch. In tegenstelling tot de Tony Hawk spellen is het hier geen kwestie van op een knopje drukken en de meest belachelijke vette trick doen. Bij Skate moet je echt er voor werken: met de rechter joystick bedien je de manier waarop je door je benen gaat, met je linker joystick het lichaam van de skater. Voor een kickflip 180 moet je de rechter stick naar beneden houden om door je knieeen te zakken, vervolgens schuin omhoog tikken om te springen en het bord een tik te geven, terwijl je met de linker joystick de skater half laat draaien. Heel erg vet, ontzettende aanrader als je een interesse in skaten hebt. Ik heb nu al twee huisgenoten die er meer aan verslaafd zijn dan ik.

En om dan toch in de skate sfeer te blijven, Frank stuurde me deze gave reclame van DVS met Jereme Rogers toe. In skate tijdschriften worden vaak compositiefoto’s gebruikt, waarin meerdere foto’s van dezelfde trick en skater, achter elkaar genomen, in één foto worden geplaatst. DVS doet dat nu met video:

(YouTube)

What do you think?