9 April 2007

Film reviews

By In Uncategorized

Ik ben dit weekend begonnen met de grote Disney inhaalslag. Samen met Isa heb ik Brother Bear en Home on the Range gekeken. Korte impressies:

Brother Bear gaat over een indiaan die op het punt staat om een man te worden. Hij doodt echter in woede een beer en wordt daarom door de geesten zelf in een beer veranderd. De film is mooi getekend en had een degelijk plot, dat vaak een beetje Lion King achtig aandeed. Jammergenoeg was de soundtrack een creatie van Phil Collins, iets wat in Tarzan nog wel redelijk succesvol was maar hier geen toegevoegde waarde had. Ik kan me niet één nummer herinneren van de hele film. De film zelf is wel leuk om te zien!

Home on the Range gaat over drie koeien die samen een veedief gaan vangen om hun boerderij van faillissement te redden. Hij was niet mooi getekend, had geen interessant plot en een country-soundtrack. Volledige teleurstelling. Overslaan.

Daarnaast zonet Deja Vu gekeken met Roy. Het gegeven is dat de Amerikaanse overheid een apparaat ontwikkelt heeft waarmee ze terug de tijd in kunnen kijken, maar alleen precies 4 en een halve dag geleden. Als een terrorist een ferry opblaast moeten ze dat apparaat gebruiken om de zaak op te lossen, maar waar moeten ze in het verleden kijken om hem te vinden? Leuk idee, ook best aardige acteerwerk, maar er zitten een paar flinke logische gaten in. Niet echt een aanrader.

2 Comments
 1. Isa 9 April 2007

  Ja, home on the range is echt geen aanrader.
  Vooral de kwaliteit van de “tekeningen” viel me echt tegen (als je dan toch geen verhaal hebt, zorg dan voor mooie beelden…).

  Het positieve puntje zijn de biggetjes en de kuikentjes: die zijn zo cute!

  Maar het advies blijft iid: niet kijken.

  Reply
 2. Van der Hoorn 10 April 2007

  Deja Vu was idd aardig, maar niet meer dan dat. Kijken als je niets beters te kijken hebt.

  Nog een aanrader voor series: The Shield
  Is een tijdje op Veronica geweest vrijdagavond laat (nog steeds?). Behoorlijk harde politieserie. Als je van politieseries houdt (en niet van dat softe gedoe!), zeker een aanrader!

  Reply

What do you think?