24 April 2007

Google pagerank

By In Uncategorized

Even een kleine frustratie tussendoor: Waarom zit S.oS na ruim 4 maanden hard bloggen nog steeds op Pagerank 1 en heeft GuySie.nl na 4 maanden leeg staan nog steeds Pagerank 4? Ik moet echt dat hele SEO gebeuren eens goed gaan begrijpen.

3 Comments
 1. Thomas 24 April 2007

  mijn omzetting van thomas.pandemonium.nl naar vanardenne.com ging ook niet goed. Ik denk dat ‘t bij mij kwam omdat ik eerst van vanardenne.com een meta doorverwijs tag had gebruikt naar thomas.pandemonium.nl. Ik had her en der gelezen dat je door google dan als spam wordt gezien en je vervolgens gebanned wordt. Ik heb via de webmaster tools een request geplaatst om mij weer op te nemen in de database, dat was na een maandje ofzo dan ook het geval, nu heb ik pagerank 3.

  Reply
 2. Guy 24 April 2007

  Hmmm, dat zou bij mij nog wel een probleem kunnen zijn. Ik krijg m’n .htaccess niet netjes werkende vanuit http://www.oversubstance.net, dus heb dat maar met een lelijke redirect overgegooid. Zou Google mij daarom op PR1 houden? Dat zou vervelend zijn.

  Reply
 3. Thomas 24 April 2007

  Give it a try zou ik zeggen. Gewoon de situatie uitleggen en geduldig afwachten, want het duurt wel lang voordat je resultaat ziet. Je kan toch gewoon een htaccess 301 instellen?

  ik draai dit:

  redirectMatch 301 ^(.*)$ http://www.vanardenne.com

  Reply

What do you think?