18 April 2007

Nikerunning week 1, woensdag

By In Uncategorized

Dag 2.

Week 1 Wednesday: 20 min: walk 1 min, jog 1 min

Vandaag was het voor mij 2,27km in 20:31, instortpunt pas op minuut 18. Niet gepauzeerd maar enkel wat langzamer gelopen. Het gaat dus sowieso al beter. Vrijdag kan ik misschien de hele 20 minuten lopen zonder te moeten stoppen. Ik weet ook niet of ik volgende week al over kan op het week 2 schema, want dat is 1 minuut lopen gevolgd door 2 minuten rennen – dat haal ik volgens mij nu nooit. Heb nog steeds hetzelfde probleem: geen spierpijn, later ook niet echt helemaal kapot. Door m’n slechte conditie en m’n asthma kan ik fysiek m’n lichaam nog niet ver genoeg pushen. Moet daar dus eerst aan werken.


Jep, definitely een plateau. Heb volgens Nike+ met alle keren rennen ook pas 405 calorieën verbrand, das nog niet eens een avondmaaltijd.

3 Comments
 1. Ralph Ruyters 19 April 2007

  Leuk blog..werkt dat Nike Running voor hardlopen?

  Reply
 2. Guy 19 April 2007

  Heej Ralph, ik gebruik een iPod Nano met Nike kit. Nikerunning is een subsite van Nike over hardlopen, waar ze oa wat trainingschema’s hebben staan. Ik ben deze week begonnen met hun 5KM beginnersschema.

  Reply
 3. Marten 20 April 2007

  Ik gebruik de nike running voor het hardlopen met mijn ipod, werkt uitstekend, heb niet de speciale nike schoenen maar de chip kan ook prima in je ‘gewone’ running schoen. Prima online interface waar je al je doelstellingen kan nalezen en tijden kan vergelijken met anderen….

  Reply

What do you think?