1 May 2007

Cactus wireless flash triggers

By In Uncategorized

M’n wireless flash triggers zijn binnen! Dinsdag besteld, vrijdag binnen – vanuit China. Nice! M’n flits-kit begint langzaam vorm te krijgen, nu nog een lichtstatief en een paraplu en ik ben good-to-go. In de tussentijd maar even vanaf de plastic voet van de flits werken.

De triggers zijn wel een beetje plastic en gammel, maar anderzijds – dit was 20 euro aan spul, Pocket Wizards zijn 200 euro per stuk (dus 400 euro voor een set). Voor het oefenen is dit meer dan prima.

Update: Ik was het vergeten te melden, maar ik heb ook de (merkloze) omnibounce binnen die Thomas voor me besteld had. Daar zijn de foto’s van afgelopen donderdag grotendeels mee gemaakt. Als je het interessant vindt kun je bij Flickr inloggen om ‘more properties’ te zien, daar staat bij of een foto met flits (en dus die avond met omni) gemaakt is.

What do you think?