3 May 2007

FatSecret

By In Uncategorized

Ondertussen weet iedereen wel dat ik kick op de grafiekjes van Physicsdiet. Afgelopen week ging het even niet, maar ik ga vanaf nu weer netjes wegen. Het fijne aan de grafieken is dat er a’la Hacker’s Diet een trendlijn wordt weergegeven. Hiermee voorkom je dat je elke dag ongerust moet worden over kleine variaties in je gewicht; pas als de trendlijn enge dingen doet hoef je je zorgen te maken.

Ik heb nu FatSecret ontdekt, een soortgelijke site met een social community aspect voor diëten. Het interessante is dat er data wordt verzameld over een grote groep mensen waarvan bekend is welk dieet ze volgen. Theoretisch kun je hiermee dus ontdekken wat het meest effectieve dieet is! De TCW’r in me vind dat weer mateloos boeiend…

2 Comments
  1. Marten 4 May 2007
    Reply
  2. Guy 4 May 2007

    Had het idd op z’n blog gezien, snapte toen nog niet helemaal waar dat over ging… had de connectie tussen die post en z’n VC positie nog niet gemaakt. Een rumour-board met twitter-achtige functies… mjah. Ik sta nog niet echt te springen.

    Reply

What do you think?