24 September 2007

GuySie.nl status: 50%

By In Uncategorized

Pfffft, het kost je een paar uur slaap maar dan heb je ook wat… GuySie.nl staat in grove vorm weer op z’n poten. Na een stuk of 20 themes uit te proberen ben ik voor het zwaar minimalistische Skimmed Milk gegaan als basis. Maar goed, het installen van een theme, wat plugins en een CSSje aanpassen kost je geen uren… dat was deze nieuwe portfolio unit. Er staat alleen een test album in, maar die laat wel zien wat er precies gebeurt.

M’n portfolio staat in een monoslideshow flash gallery, maar is nu (met een paar niet-zo-nette hacks) gelinked aan een Greybox. Probeer het maar uit in m’n portfolio, als je in de gallery op een foto klikt krijg je het origineel te zien – maakt niet uit of dat nou een foto of een filmpje is.

What do you think?