12 October 2007

Stereo Total – L’amour a Trois

By In Uncategorized

Ik ben echt zo langzaam soms… Ik vind het nummer L’amour a Trois van Stereo Total echt geweldig, heerlijk feel-good nummer in een taal waar ik geen flikker van versta. Deze multiculti band heeft het nummer ook uitgebracht in het Duits als ‘Liebe zu Dritt’, waarvan de clip op Youtube staat:

In het Frans is het nummer mooier, maar die staat niet online… anyways, ik snapte nooit waar die tekst nou eigenlijk over ging. Mijn talenknobbel voorziet mij van nagenoeg perfect Engels, maar Frans is niet zo mijn ding. “L’amour a Trois”, houden van #3? Klinkt redelijk onwaarschijnlijk. Waarom zou je houden van een nummer?

Vanavond vertel ik dit verhaal aan iemand in de kroeg en die zegt meteen “Ow, betekent het niet gewoon dat je van triootjes houdt?”

D’oh.

What do you think?