30 November 2007

Politie

By In Tekst

Dat zul je dan net weer zien… Sta je enkele minuten op de weg te praten met een SB’r, komt er een auto toeteren dat je opzij moet. Uiteraard (of nou ja, in mijn staat van zijn) maak je dan een niet-subtiel gebaar dat deze of gene op moet rotten met z’n pauper auto. Iets in de trant van ‘kerel, ga er even omheen ofzo. Pauper.’

Blijkt het een politie agent te zijn.

Kut.

Nou ja, hij vond ons voornamelijk irritant en zette ons aan de kant, dus verder heeft het me geen geld gekost, maar hij vond het vast niet relaxt dat ik weigerde te geloven dat zijn Politie pasje daadwerkelijk betekende dat ie politie-agent was.

3 Comments
 1. Rik 30 November 2007

  toch knap dat je een verhaal van twee alinea’s plus zat hebt kunnen typen 😀

  Reply
 2. Guy 1 December 2007

  Ja, het verbaasde mij eigenlijk ook wel gezien de immense koppijn waarmee ik vandaag wakker werd 🙂

  Reply
 3. Aisha 1 December 2007

  Hahaha, gebeurt jou weer he. 😉

  Reply

What do you think?