9 December 2007

Amy Winehouse – Cupid

By In Uncategorized

Ah, net weer een leuk cover album gevonden. Radio 1: Established 1967 is een dubbel CD met 40 nummers, uitgebracht om te vieren dat BBC Radio 1 afgelopen jaar 40 werd. M’n favoriet? Deze Amy Winehouse versie van Cupid. Heerlijk nostalgisch zomernummertje. Jammer dat het nu ijskoud en kutweer is, maar hij komt volgend jaar wel in m’n zomer playlists.

[audio:https://style.oversubstance.net/audio/AmyWinehouse-Cupid.mp3]
2 Comments
  1. Rik 9 December 2007

    ik had em een tijdje geleden ook gevonden… zitten een paar leuke covers tussen. Eigenlijk prefereer ik nog wel steeds de Sam Cooke versie, maar Amy laat hier wel weer zien dat het echt jammer van haar talent is als ze dat verdrinken…

    Reply
  2. Guy 9 December 2007

    Heb toevallig van hem net ‘Portrait of a Legend’ gedownload om toch wat meer van ‘m te luisteren – ik kende eigenlijk alleen Cupid, A wonderful world en Chain gang. Om dezelfde reden ‘Gold’ van Etta James, die ik eigenlijk alleen maar kende van het oude Coca Cola reclame nummer (I just wanna make love to you).

    Reply

What do you think?