25 December 2007

Eels op Cross-linx8

By In Uncategorized

Vandaag me maar weer eens opnieuw ingeschreven bij Upcoming, een site waar je kunt bijhouden wat voor events (concerten, feesten, bijeenkomsten, etc) er waar zijn en wie naar ze toe gaan. Vroeger zoog de interface nogal, maar tegenwoordig zijn ze gekocht door Yahoo en gebruiken ze hun techniek. De 2 minuten moeite die het inschrijven kostte verdiende zichzelf meteen terug – er bleek niet zoveel te gebeuren in Enschede de komende tijd (no big surprise) maar dat ene event dat in de lijst stond…

crosslinx.jpgDe headliner van Cross-linx8 (jaarlijks festival in oa de Atak, waar ik voorheen nooit wat boeiends in de line-up zag) is Eels. Eels komt naar Enschede! Hell-fuckin-yeah. Ik heb toen ik 16 was Beautiful Freak echt helemaal kapotgedraaid. Spunky, Susan’s House en Novocaine for the Soul hebben me door m’n puberteit heen geholpen. Ik ga meteen kaartjes regelen. Wie wil er mee?

Update: Ah. Blijkbaar is Nico Muhly, die ook in de line-up staat, toch wel bekend. Ik loop gewoon weer eens achter.

1 Comment
  1. Aisha 28 December 2007

    Ik ben ze ook tegengekomen op ‘t lijstje voor Oosterpoort in Groningen, 3 maart… enige probleem is dat ik eigenlijk ben blijven steken op “Susan’s House” en verder niet bijzonder veel van ze ken, zeker niet de meer recente zooi. Toch es wat albums opzoeken. 🙂

    Reply

What do you think?