16 April 2008

AEGEE’s Lekkerste

By In Uncategorized

Tijdens de diesweek organiseerde AEGEE-Enschede AEGEE’s Lekkerste. Verschillende clubjes streden op de catwalk voor de eer zich AEGEE’s Lekkerste te mogen noemen. Sommigen deden meer hun best dan anderen – sommigen hadden ook meer kleren aan dan anderen. Maar een catwalk zou natuurlijk geen catwalk zijn zonder fotografen; daarom is er een uitgebreide fotoreportage beschikbaar (ook als grote slideshow). Als je geen zin hebt om door te klikken naar de Flickr set kun je de foto’s ook hier in een kleine slideshow bekijken:

Update: Wouter heeft nu ook zijn foto’s online gezet! En de full monty foto die mensen missen staat bij Flickr als 18+ genoteerd (verplichte zelfregulatie), dus je zult een account moeten aanmaken om hem te zien. Of je kunt naar de site die Pandemonium voor de activiteit gemaakt heeft…

What do you think?