2 December 2007

Gimble bookholder

By In Uncategorized

Ook nog meegenomen vandaag, de Gimble boekhouder. Een stukje plastic wat je om je paperback heen schuift en je boek open houdt. Als ik in bed lees (elke avond dus) vind ik het altijd lastig om een positie te vinden waarin ik het boek ook comfortabel vast kan houden, dit is misschien een oplossing. Voor 6 euro kon ik het niet laten liggen, zal het de komende weken eens uitproberen.
Gimble

4 Comments
 1. Aisha 2 December 2007

  Laat es weten of ‘t wat is, zoiets lijkt me ook wel handig. En waar had je ‘m sowieso vandaan?

  Reply
 2. Guy 3 December 2007

  De standaard boekhandel hier (Broekhuis).

  Reply
 3. Guy 6 December 2007

  Toevallig nog twee alternatieven gevonden op KK’s Cool Tools:
  BookGem
  Thumb Thing

  Reply
 4. Aisha 6 December 2007

  Die laatste lijkt me alleen irritant en pijnlijk op een gegeven moment – alle druk staat wel op je vinger, en je moet ‘m alsnog zelf omhoog houden. En zouden de bladzijden bij die eerste er niet uit glippen?

  Reply

What do you think?