15 January 2009

Nieuwe lightbox

By In Foto

Heb vandaag een upgrade gedaan van de $0.02 macro studio (drie in elkaar geplakte A4tjes) naar de Strobist $10 kit. Een lightbox helpt het licht van je flits gelijkmatig te verdelen zodat je geen harde schaduwen krijgt. Dat is vooral bij product- en macrofoto’s mooi – voor mijn horlogefoto’s is het daarom een must. Dit stukje huisvlijt ziet er zo uit:

Lightbox

En na even te wennen aan deze nieuwe box was de eerste succesvolle testfoto:

Niet slecht, toch? Het horloge is de 1936 Radiomir homage, de das is van de Real Sociedad de Tenis de La Magdalena, de tennis/society club in Santander waar we ons met Leef! afgelopen november misdragen hebben – sindsdien bekend als De Club. De Club leek me wel een plek waar mensen waarschijnlijk echte 1936s zouden dragen…

What do you think?