5 December 2007

Here comes another Bubble

By In Uncategorized

Ik maak me al een tijdje zorgen om de komende 2.0 bubbel. Klinkt misschien wat overdreven, maar ik studeerde nog een technische studie toen de eerste tech bubbel ging – ik weet ook heel goed wat dat betekende voor m’n werkperspectief. Die ging van “50/50 om miljonair te worden” naar “bij de Mac hebben ze misschien nog wat voor je”. Nu ben ik geen code monkey meer maar ik wil toch nog graag aan de tech kant van de markt zitten… kleine start-ups, nieuwe technologieën, dat is waar m’n interesses liggen. Maar op het moment dat YouTube gekocht wordt voor 1.6 miljard en Facebook’s waarde geschat wordt op 15 miljard… waar hebben we het dan nog over? Bubbel 2.0 komt eraan. Pack your bags.

En precies dat gevoel hebben de aardige jongens van The Richter Scales een parodie nummer over gemaakt 🙂

What do you think?