1 December 2007

Paul Smith Rabbit

By In Uncategorized

Paul Smith RabbitEven een klein beetje pauze gehouden van mijn eindeloze bachelopdracht en weer eens geshopt. Doel van de dag was een hoop winterkleding in te slaan, aangezien ik dat nauwelijks meer heb (sinds dat hele dieet gedoe pas ik niet meer zo goed in alles wat maat M of L was). Uiteraard ben ik daar totaal niet in geslaagd, want m’n budget is in één keer weggevaagd door deze Paul Smith sneakers (model Rabbit multi black). Ze zijn het waard! Ik heb alleen in plaats van de zwarte veters in dit plaatje paars/bordeaux-rode exemplaren in mijn schoenen. Omdat het toch kouder wordt wel één sweater gescoord in de Heavens Playground – sinds wanneer hebben we een gsus brand store in Enschede? Nu nog even wat kou lijden tot de volgende stufi…

1 Comment
  1. Maaike 4 December 2007

    Nice 😀

    Reply

What do you think?