24 December 2007

Upgrade in progress

By In Uncategorized

De site wordt geupgrade naar WordPress 2.3.1 – hij zal er even niet uit zien.

Update: Ik draai nu op WordPress 2.3.1, Sandbox en Bus Full Of Hippies. Mooie styling, al is het vervelend dat de main column net niet breed genoeg is voor een standaard embed (YouTube is bv 425 breed). Ik zal er even aan moeten klussen om ‘m breder te krijgen… daarnaast vind ik de bloemetjes erg cool, maar wil ik eigenlijks iets meer one-of-a-kind… er zijn zat andere sites die Bus draaien.

Update 2: Ah, net ontdekt dat met Video Embedder je ten eerste je validation niet naait met lelijke embeds, en ten tweede de grootte kunt laten aanpassen. Nice!

2 Comments
 1. Guy 25 December 2007

  Ik wil even testen of de bbcode plugin in de comments werkt:
  [b]Bold[/b]
  [i]Italic[/i]
  [u]Underline[/u]
  [url]http://www.guysie.nl[/url]

  Reply
 2. Sjors 27 December 2007

  Ik vind het persoonlijk een beetje gay nu… Past ook niet echt bij het jaargetijde. Hoe dan ook, klasse dat je je site up to date en edgy houdt!

  Reply

What do you think?