22 January 2008

UGame ULearn

By In Uncategorized

Twee andere goede voornemens van 2008: 1. Meer concerten bezoeken en 2. meer symposia/congressen bezoeken. Aan het eerste werk ik al vrij aardig: 9 februari naar Voicst en 14 maart naar Eels. Het tweede ben ik nu een beetje aan het plannen. En wat kom ik toevallig tegen bij het checken van m’n RSS feeds:

ugameulearn.gif
UGame – ULearn, Gaming & New Literacy skills for the Future
4 en 5 maart 2008
Aula Technische Universiteit Delft


Een symposium over gaming, op m’n oude universiteit. Geinig, ik weet alleen nog niet of ik het programma boeiend genoeg vindt om er echt heen te gaan – of dat ik Boris van Gamekings serieus kan nemen als dagvoorzitter. Even over nadenken.

1 Comment
 1. Jaap van de Geer 24 January 2008

  Ik denk dat je veel plezier zult beleven aan het congres. Boris van der Ven kan op tv overkomen als een geinponem maar hij heeft ontzettend veel verstand van gaming en runt een groot eigen productiebedrijf blammo tv.

  Uiteraard zijn de GameKings meer voor de luchtige noot (hoewel ze een mooi verhaal over de geschiedenis van gaming zullen vertellen) en zorgen de overige sprekers voor meer diepgang. Vooral het verhaal van Jenny Levine en Eli Neiburger is zeer tot de verbeelding sprekend!

  Complimenten trouwens met de goede muzieksmaak, Voicst en Eels.

  Hoop je op de 5e te zien!

  Groet,
  Jaap van de Geer
  DOK, bibliotheek Delft

  Reply

What do you think?