14 March 2008

Anti-jojo afvallen

By In Uncategorized

Iedereen waarschuwde me toen ik ging afvallen dat ik ook slachtoffer zou worden van het jojo effect en binnen 6 maanden weer dik zou zijn. Ik dacht dat ik sterk genoeg was, maar om er zeker van te zijn stelde ik een grens vast van 63 kilo. Ik ging van 75 naar 60 kilo, op m’n laagst zelfs 58 kilo, dus als ik de 63 aantikte was ik weer 5 kilo aangekomen. Een duidelijk alarmsignaal.

Tjah, ik had het dus verkeerd, ik haalde vorige zaterdag die 63 kilo. Tijd voor de terugslag van de jojo: sindsdien ben ik weer in volle dieet-mode. Geen alcohol, niet meer snoepen, ontbijt en lunch met correcte macronutriënt verdeling. Daarnaast proberen 3x per week in de sportschool te staan en m’n Physicsdiet pagina vanaf nu weer bijhouden.

Voortaan verveel ik jullie dus met informatie over horloges en hoeveel kilo ik nog kwijt moet 😉

What do you think?