18 March 2008

Awareness Test

By In Uncategorized

Ah, een klassieker in een nieuw jasje voor de TCW’rs. En vermaak voor diegenen die ‘m niet kennen. Denk je dat je goed kunt opletten? Erg visueel ingesteld bent? Doe dan de volgende test:


(YouTube, via)

5 Comments
 1. Susan 19 March 2008

  hey guy,
  hehe ja koel filmpje.
  ik kan het niet laten om te vermelden dat ik dacht, huh wat doet die vent in dat rare pak daar? hij krijgt helemaal geen bal… 🙂
  dus niets mis met mn visuele instelling, yess!

  Reply
 2. Guy 19 March 2008

  Hehehe, het stomme bij mij was, ik wist van tevoren al wat er ging komen… is toch een eerstejaars psych experiment… en toch was ik zo afgeleid dat ik ‘m niet zag.

  Reply
 3. Rik 23 March 2008

  stomstom zeg, helemaal gemist.

  Ik ben denk ik te oud geworden om dat eerstejaars psych-experiment te onthouden, want ik had zoiets van: “oja doordat er twee ballen in het spel zijn denk je dat er x aantal passes worden gegeven, en is het eigenlijk y aantal.”

  Reply
 4. Van der Hoorn 1 April 2008

  Grmbl… Heb ik de eerste comment gelezen (dus weet dat er een of andere vent in een raar pak over het beeld moet komen), mis ik em alsnog!

  Reply
 5. Sjors 1 April 2008

  Haha, mijn pa zag hem na drie keer nog niet 🙂 @Susan: Bizar dat jij hem zag! Alhoewel vrouwen natuurlijk kunnen multi-tasken… een bal volgen (laat staan 2) vergt al al mijn hersencapaciteit.

  Reply

What do you think?