23 March 2008

Fun zomer horloge

By In Uncategorized

Ik zat even op eBay te surfen en kwam toen een slechte Bell & Ross BR01 kopie tegen. Met nep chronograaf, quartz uurwerk, waarschijnlijk zelfs een plastic kast. Een heel slecht horloge dus. Maar anderzijds… voor 10 euro inclusief verzendkosten is het wel een leuke funwatch voor komende zomer. En weer eens wat anders dan de plastic nep-Rolexjes die een paar zomers geleden hot waren.

Links de Bell & Ross BR01 oranje chronograaf, rechts de *kuch* ‘Charles Raymond’. Leuk voor de zomer, fijn voor feestjes en andere activiteiten waarbij ik m’n (toch fragiele) mechanische horloges niet wil riskeren.

7 Comments
 1. Pat 24 March 2008

  Hey Guy,

  Nou, ik vind hem briljant! 10 euro inclusief verzendkosten? Mag ik jouw ‘dealer’ ook? (Heb gezocht op eBay maar niets kunnen vinden wat op deze “Charles Raymond” 🙂 lijkt…)

  Reply
 2. Guy 24 March 2008

  @Pat: Zie je mail 🙂

  Reply
 3. Evan 25 March 2008

  Dan vinden jullie de klokken van Welder vast ook wel wat: http://www.signswatches.com/index.html?lang=nl&target=d94.html

  Doe mij overigens maar de U-Boat Classico als we toch voor ‘lomp’ gaan 😉 Zie: http://www.commeuncamion.com/img/montre-u-boat-classico.jpg
  Ook hier weer veel schaamteloze kopieën door: TW-Steel, OOZOO, ea…

  Reply
 4. Guy 25 March 2008

  @Evan: Ik had al eens tegen je gezegd dat ik de Welders eigenlijk qua design vetter vind dan de U-Boats, het lompe en asymmetrische vind ik zeker wat hebben. Je ziet wel duidelijk dat dezelfde ontwerper achter beide zit.

  Maar heb er ondertussen wat meer over gelezen, Welder is gemaakt om het publiek aan te spreken waar U-Boat te duur voor is geworden sinds ze mechanisch zijn gegaan; de Welders zijn dan ook allemaal quartz modellen. Dat vind ik dan weer wel teleurstellend 🙁

  Reply
 5. Guy 26 March 2008

  W00t:

  [img]http://farm4.static.flickr.com/3108/2364860360_a2e1177c6f.jpg[/img]

  Kast bleek overigens toch van metaal 🙂

  Reply
 6. Blauwtje 2 May 2008

  He Guy,

  ik zoek deze stoere klok nu ook al een tijdje ! ziet er goed uit.
  kun je mij jouw “dealer” ook doorgeven ?

  Reply
 7. Guy 2 May 2008

  @Blauwtje: http://stores.ebay.com/Global-Watch-Straps is de eBay winkel waar ik ‘m vandaan heb, als je zoekt op de term ‘militair’ kom je de meeste B&R kopieën tegen.

  Reply

What do you think?