19 June 2008

Nerf Office War

By In Uncategorized

Deze viral van Nerf – over een kantooroorlog tussen Sales en IT – is niet heel mooi of heel goed in elkaar gezet. Maar ik kon m’n ogen er toch niet vanaf houden: het assortiment dat Nerf tegenwoordig op de markt brengt heeft helemaal niks meer te maken met de laffe speelgoedpistooltjes uit m’n jeugd. Nerf machinegeweren, miniguns, sniper rifles, raketwerpers… was ik maar weer 12 🙂

Vooral die minigun is een bizar apparaat. In hoeverre is het nog speelgoed als het apparaat op batterijen loopt, een riem van 25 ‘kogels’ heeft en er constant 2 per seconde kan afvuren?

Nerf N-strike Vulcan

(YouTube, via)

3 Comments
 1. Alexander Rengelink 21 June 2008

  Heerlijk toch, dat er een hele industrie bestaat die gericht is op de verveling van cubicle medewerkers. Vooral die met lasersight erop en de gatling natuurlijk, zo is er ook een usb raketwerper bij desktop warfare, ook zoiets moois.

  Reply
 2. Van der Hoorn 21 June 2008

  Vooral die man waar de spekkies uit zn shirt moeten lijken te komen is briljant.

  Reply
 3. izar 7 January 2012

  waar kun je een nurf war kopen

  Reply

What do you think?