15 June 2008

Upgrade en kleine redesign

By In Uncategorized

Sinds dit weekend draait Style over Substance op WordPress 2.5.1 en K2 RC6, beiden de nieuwste stabiele versies. Ook heb ik de achtergrond, die ik bij nader inzien toch wel flink te emo vond, vervangen met een simpele placeholder. Ik heb namelijk wel een grote redesign in m’n hoofd zitten, maar ik heb eigenlijk nog niet de skills om die uit te voeren…

Daarnaast een hoop klein onderhoud uitgevoerd. Weinig wat je kunt zien, behalve de verandering dat naast Gravatars nu ook Identicons werken. Gravatars zijn de icoontjes die je naast je reacties op mijn berichten ziet. Een Gravatar kun je zelf uploaden, maar Identicons worden nu automatisch gegenereerd aan de hand van je email adres. Als je email adres hetzelfde blijft hou je daardoor ook hetzelfde Identicon op de site (en alle andere sites die Identicons gebruiken).

6 Comments
 1. Pietjeuitlutjebroek 15 June 2008

  Wauw, ik vind hem vetjes hoor. Mis alleen een mooie header (hoewel dat in dit design misschien niet zo past), en je kartelrandje bij de footer werkt niet.

  Reply
 2. Guy 15 June 2008

  Thanks, had bij het testen niet genoeg naar beneden gescrolld 🙂 hij sluit nog niet helemaal aan maar dat gaat dan ook op de todo list!

  Reply
 3. Evan 15 June 2008

  Het postzegelrandje vind ik erg gaaf!! Welk lettertype gebruik je overigens voor ‘Style over Substance’ rechtsboven? Vind ’em erg fraai namelijk.

  Reply
 4. Sjors 16 June 2008

  Ziet er clean uit! Misschien even je top right banner ding als PNG exporten? Je ziet die JPEG artifacts zo.

  Reply
 5. Guy 16 June 2008

  @Sjors: In de gradient of in de banner? Er is idd veel banding in de gradient (moet eig wat noise overheen) maar ik zie op m’n iiyama CRT niet echt artifacts in de banner…

  Reply
 6. Sjors 16 June 2008

  Die banding was me nog niet eens opgevallen… die artifacts zijn duidelijk zichtbaar in het roze rondom de letters en naast de witte outlines op mijn Dell TFT.

  Reply

What do you think?