15 October 2008

Project Amsterdam

By In Tekst

Ik ga verhuizen. Nu kom ik een beetje laat met deze melding op m’n eigen blog, de meeste mensen weten het al een week of twee. Maar na acht jaar wonen in Enschede ga ik eindelijk terug naar de enige stad die we hebben in Nederland: Amsterdam.

Het is alleen allemaal wat meer werk dan ik origineel gedacht had. Ik heb Paul’s kamer 3 maanden in onderhuur, sinds 1 oktober. Daarna moet ik iets voor mezelf gevonden hebben. Maar nu, we zijn al de helft van oktober verder, zit ik nog steeds hier in Huize Picasso. In die acht jaar heb ik toch een indrukwekkende hoeveelheid teringzooi verzameld – die ook nog eens door het hele huis verspreid ligt. Voordat je dat allemaal in dozen hebt liggen ben je zo wat dagen verder.

Dus deze week de laatste stukjes en beetjes verzamelen, dan bij m’n ouders de garage leeghalen zodat ik mijn spullen daar kwijt kan… en dan de grote bus huren om m’n hele leven in één keer te verplaatsen. Het blijft een raar gevoel, niet meer hier in huis wonen. Vooral m’n huisgenoten gaan me missen. Of misschien niet zozeer mij als persoon, maar wel m’n wifi, huisserver, woonkamer audiosysteem, Nespresso en Senseo apparaten, etc… het huis blijft een beetje lafjes achter ben ik bang 😉

Overigens, Paul zit dus nu in Canada een maand Frans te leren en gaat daarna twee maanden met Frank roadtrippen door Amerika. In tegenstelling tot het gemiddelde waarbenjij.nu gezeur heeft Paul een blog die wel vermakelijk geschreven is: Schone Lei. Doe er je voordeel mee.

3 Comments
 1. Joram 16 October 2008

  Groningen, stad, check!

  En zo kan ik nog wel even doorgaan…

  Reply
 2. Aisha 16 October 2008

  Ja, Grunn! 😀

  …Alleen jammer dat ik dan over een paar weken zelf naar Leeuwarden verhuis. Tja.

  Reply
 3. Guy 20 October 2008

  Ook goed: Amsterdam is onze enige metropool 😉

  Reply

What do you think?