28 December 2008

Marina Militare Radiomir 1936 homage

By In Foto

Heb vannacht nog wat meer foto’s geschoten van m’n nieuwe horloge. Blijkt vrij lastig te zijn, die gepolijste stalen kast reflecteert van alles – vooral datgene wat je niet in beeld wilt hebben. En vingerafdrukken zijn een echte hel… Desondanks kwamen er een paar shots vrij aardig uit. Bekijk de set op Flickr, klik door voor een grote slideshow of kijk hieronder naar mijn pogingen:

Wil je dit model in alle glorie zien? Deze Marina Militare is een homage (of een replica, afhankelijk van interpretatie) aan een gelimiteerde editie Panerai, de 1936. De 1936 was op zijn beurt weer een ode aan het originele duikhorloge dat Panerai in 1936 voor de Italiaanse marine ontwikkelde. Van een echte 1936 is door Harry Tan een prachtige fotosessie gemaakt. Aanrader om even doorheen te kijken!

1 Comment
  1. […] slecht, toch? Het horloge is de 1936 Radiomir homage, de das is van de Real Sociedad de Tenis de La Magdalena, de tennis/society club in Santander waar […]

    Reply

What do you think?