19 January 2009

College Humor – One Week

By In Audio, Video

[college]1895871[/college]

Toen ik net begon met studeren was ik een ontzettende fan van de Barenaked Ladies, een humoristische band uit Canada met mooie ballads als Old Apartment en grappig spul als If I Had A Million Dollars. Ze hadden in ’98 een #1 hit in Amerika met het nummer One Week, eigenlijk een studio opname van het soort snelle ad lib raps dat ze in hun live shows deden – met een catchy refreintje eraan vastgeknoopt. Die lui van College Humor herinneren zich dat ook nog, alleen zij zijn er wat minder blij mee 🙂

Overigens, mocht je College Humor ook aardige shit vinden maken (hun lipdub filmpje is nog steeds de klassieker wat mij betreft), ze krijgen binnenkort een eigen MTV show. Het is nog even de vraag of dat een goed idee is…

What do you think?