13 February 2009

Tarantino’s Inglourious Bastards trailer

By In Video

Ik word er wel eens van beschuldigd Tarantino te idoliseren. Dat zinloos geweld, uitgevoerd in een ode aan vergeten filmgenres, in mijn ogen een prima reden is om miljoenen dollars en prima acteurs te verspillen. Dat ik zo’n film, onder de hoede van een andere regisseur, zou zien voor de epic fail die het in werkelijkheid is.

Waarschijnlijk wel ja.

Maar dat maakt me niet minder zin hebben in Inglourious Bastards, de nieuwe Tarantino. Welk filmgenre hij dit keer vervuilt met overdreven bloederig geweld en volgevloekte dialogen? De klassieke tweede-wereldoorlog-behind-enemy-lines film, de Dirty Dozen stijl films. Brad Pitt is een Amerikaanse luitenant die acht gevangenen-zonder-toekomst als soldaten meeneemt naar Frankrijk. Daar zullen ze, als een soort historische terroristencel, op brute wijze Nazi’s afslachten en paniek zaaien.

Hoe kan dit niet een goede film zijn? 😀

1 Comment
  1. Jerry Houtman 13 February 2009

    Jaaa hier zat ik op te wachten!! Veelbelovende trailer, alleen jammer van dat accent van Brad Pitt.

    Reply

What do you think?