3 January 2009

Maximilian 5724 radiogestuurd horloge

By In Foto

M’n pa heeft een nieuw horloge, de Maximilian 5724-1 Terminal Point. Een leuk radiogestuurd Duits model dat de tijd elke nacht synchroniseert met de atoomklok in Frankfurt. Altijd precies op tijd en nooit meer zomer- en wintertijd vergeten, best handig. Het Mondaine achtige design is (uiteraard) geïnspireerd door de Swiss Railway klokken. Ik heb er meteen maar een paar fotootjes van geschoten.

Leuk detail is dat de secondewijzer de datum aanwijst aan de rechterkant van de wijzerplaat als je op de kroon drukt. Ik heb er wel meteen een ander bandje opgezet, wat erbij kwam voelde aan alsof het van karton was gemaakt.

7 Comments
 1. Jan de Groot 10 February 2009

  Waar heb je die Maximilian 5724-1 Terminal Point gekocht.
  Ik wil hem zelf ook graag hebben.

  Reply
 2. Guy 11 February 2009

  @Jan: Bij Fliegeruhren, een Zwitserse webshop:

  http://www.fliegeruhren.ch/product_info.php?manufacturers_id=8&products_id=367

  Ze doen niet echt aan communicatie en we waren om eerlijk te zijn blij verrast dat 2 weken later er ook daadwerkelijk een pakketje bij de deur gebracht werd. Maar ze zijn dus, in onze ervaring, te vertrouwen.

  Haal er ook meteen een nieuw bandje bij, wat je erbij krijgt is totaal ondraagbaar…

  Reply
 3. Jan 11 February 2009

  Bedankt; ga ik bekijken.

  Reply
 4. José 6 August 2009

  heb dit horloge besteld en betaald. Maar na 6 weken nog niets ontvangen. Na diverse mails het bericht ontvangen dat dit model niet meer geleverd wordt. Geld wordt niet teruggestort! Nu via VISA proberen om de betaling terug te draaien. Ik heb een slechte ervaring met deze aanbieder en adviseer om geen zaken met dit bedrijf te doen.

  Reply
 5. Guy 7 August 2009

  @José: Ah, dat is zeker een slechte zaak! Goed dat je jouw ervaring even vermeld. Wij hadden er ook al last van dat er geen enkele communicatie met die lui mogelijk was… Hebben ze nog een reden gegeven waarom ze geen geld terugstorten, want dat is natuurlijk belachelijk?

  Reply
 6. Clement 31 October 2009

  Hartelijk dank voor jullie antwoorden.
  Voor zo,n prijs beter onder rembours. of voor “tros radar.nl” ik ga het uitbroberen je hoort nog van mij. laat gedupeerden zich AUB melden.

  Reply
  • José 1 November 2009

   Ga je inderdaad dit horloge bestellen? Ik ben nog steeds onder de indruk en hoop nog steeds de 5724 te bemachtigen. Hoor graag de uitkomst van je bestelling. Groet, José

What do you think?