11 February 2009

Sony Releases New Piece Of Shit (Onion)

By In Video

The Onion is één van de beste parodie nieuws sites op internet, begonnen als een studentenkrantje maar nu een website met flink wat geld erachter. De meeste Onion berichten zijn krantenartikelen maar om de zoveel tijd brengen ze ook video’s uit. Deze faux-CNN achtige uitzendingen zitten zo goed in elkaar dat het zo een echt Amerikaans nieuwsbericht zou kunnen zijn. De nieuwste, over Sony, is een prima opsomming van de gadget wereld in z’n geheel.

Bonus: Een eerder geweldig Onion nieuwsbericht was een parodie op Apple’s alles-moet-simpeler design, een nieuwsbericht over de niet bestaande Macbook Wheel:

Zo goed in elkaar gezet dat er daadwerkelijk idioten waren die dachten dat het een echt nieuwsbericht was…

What do you think?