1 February 2009

Strap Culture skull & bones gesp

By In Foto

Sinds het zien van de film The Skulls heb ik een lichte fascinatie met skull & bones embleempjes. Het plot is gebaseerd op de beruchte geheime Skull And Bones club op Yale die ervan verdacht wordt flink wat touwtjes van deze wereld in handen te hebben. Conspiracy theory vermaak gecombineerd met een vet logo, wat wil je nog meer?
Nu maakt Strap Culture horlogebandjes en andere accessoires, ook met zulke embleempjes op de gesp. Jammer genoeg zit Strap Culture in Amerika en kost het relatief gezien een vermogen om zulke speeltjes hiernaartoe te verschepen. Dus toen er lokaal tweedehands een gesp van Strap Culture te koop kwam die past op mijn PVD Marina Militare kon ik ‘m niet laten liggen… Hopelijk heb ik over een paar dagen deze Legend Pre-V binnen:
Strap Culture buckle

Dan eventjes sparen en bijbehorende zilveren manchetknopen kopen…
Skull & bones cufflinks

😀

1 Comment
  1. […] overgenomen Strap Culture gesp is eindelijk binnen vanuit Frankrijk. Meteen even gemonteerd op de PVD Marina Militare, […]

    Reply

What do you think?