14 October 2010

Mijn look-a-like poster (The Hangover)

By In Foto

Ik heb het al zo vaak bij borrels over deze poster gehad maar niemand had ‘m ooit gezien, dus voor de eeuwigheid even hier vastgelegd: mijn look-a-like! Gespot door Mark toen ie nog stagiair was: één van de The Hangover bioscoopposters voor Mr. Chow, het karakter van Ken Jeong (die Chinees in de kofferbak, ja). Zie ook de perfect kloppende tagline.

Ik moet nog even oversized aviators en een bruinleren jas scoren… 😉

6 Comments
 1. MarkdeLeeuw 14 October 2010

  RT @GuySie: Blogpost: Mijn look-a-like poster (The Hangover): Ik heb het al zo vaak bij borrels over… https://style.oversubstance.net/2010/10/1

  Reply
 2. Mark de Leeuw 14 October 2010

  De terechte winnaar van de ETCETERA Look-a-Like wall……

  Reply
 3. WiesCoppes 14 October 2010

  @GuySie hahaha mooi, hij is echt wel gaaf ja 🙂

  Reply
 4. dawuss 14 October 2010

  @GuySie haha, je moet eigenlijk gewoon een remake van die poster maken!

  Reply
 5. […] This post was mentioned on Twitter by Guy Sie, Mark de Leeuw. Mark de Leeuw said: RT @GuySie: Blogpost: Mijn look-a-like poster (The Hangover): Ik heb het al zo vaak bij borrels over… http://goo.gl/fb/QiZP4 […]

  Reply
 6. Naomi_Delight 11 February 2011

  @GuySie @nander_ Hahaha! Die is leuk 😀

  Reply

What do you think?