19 March 2009

Half-Life: What’s In The Box?

By In Video

Ik vond Escape From City 17 al vet, maar @vandervelden linkte naar dit filmpje van Nederlandse bodem. ‘t is nog een testversie en de kans bestaat dat hij alweer offline is tegen de tijd dat je dit bericht leest, maar What’s In The Box is echt een heerlijk stukje Half-Life geïnspireerde actie. De audio van de protagonist ontbreekt nog in deze versie maar dat maakt eigenlijk de sfeer juist compleet, heerlijk claustrofobisch en typisch Half-Life. Het enige wat erop aan te merken valt is dat de computer effecten in de HQ stream net wat teveel opvallen en de Combine soldaten allemaal witte stofpakken van de Gamma lijken te dragen.

Waar het filmpje precies voor is… De site zegt eigenlijk niks en het commentaar op YouTube is op standaard YouTube niveau. Geen idee dus. Ben erg benieuwd!

What do you think?