28 March 2009

Hamilton Jazzmaster Maestro

By In Foto

Oooh, ik denk dat ik weet welk horloge ik wil kopen voor m’n afstuderen (okee – dat duurt nog een flink aantal maanden, maar ik kan vast dromen)…

De Hamilton Jazzmaster Maestro

Hamilton Jazzmaster Maestro

Toegegeven, voornamelijk omdat ik een (de komende jaren nog onbetaalbare) IWC Portuguese Chrono zou willen hebben, waar de Hamilton toch enige gelijkenissen mee vertoont. Maar het is ook op eigen krachten een prachtig elegant horloge. Gebouwd op een Valjoux 7750 uurwerk, een standaard werkpaard met betrouwbare chronograaf, wijzerplaat met opgelegde nummers en een verdekt ontwerp voor de secondewijzer op 9. Mooi…

Al is de Stowa Airman Automatic ook nog steeds heel erg in de running.

2 Comments
 1. Evan 2 April 2009

  De Zeno Magellano Chrono anders misschien ook nog een optie? http://tinyurl.com/d68ulj
  Bij de juwelier in de Hofpassage hebben ze deze ook liggen, rond de E900,- volgens mij.

  Hiero staat de IWC Portuguese Chrono ook nog op de wishlist 🙂

  Reply
  • Guy 4 April 2009

   Lijkt er ook vrij aardig op, maar ik blijf het font op de Zeno zo lelijk vinden… Van het merk zelf, maar vooral nog van het ‘Automatic Chronograph’ links.

What do you think?