15 March 2009

Zooey Deschanel – Dream A Little Dream

By In Audio, Video

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel! Wat is het toch met Franse namen waardoor je hart bijna automatisch sneller gaat kloppen? Al helpt het natuurlijk ook een hoop als ze er zo uit ziet.

Zooey (gelukkig bestaat Google, anders had ik die naam nooit goed gespeld) heeft voornamelijk een filmcarrière, maar ben ik recent weer tegengekomen als zangeres. Samen met Matt Ward vormt ze de groep She & Him en heeft ze een album met mooie rustige, soms een beetje country-achtige nummertjes. Of het goede muziek is… Ik weet het niet. Ik vind haar stem niet geweldig, maar het totaalpakket heeft iets… charmants. Lieflijks. Onschuldigs? Kijk bijvoorbeeld naar haar versie van de standard classic Dream A Little Dream Of Me, opgevoerd voor de modeshow van Erin Fetherston.

‘t is niet perfect. En ik kan zo tien versies op YouTube vinden die ik qua zang mooier vind. Maar toch… ze heeft echt iets leuks.

Bonus: De clip van de eerste single van She & Him, het nummer Why Do You Let Me Stay Here:

What do you think?