5 April 2009

Dies XXII AEGEE-Enschede

By In Foto

Op donderdag 2 april vierde AEGEE-Enschede haar 22e dies natalis. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Naast een gratis fust lentebok, hapjes van het culinaire genootschap en verscheidene overige alcoholische versnaperingen tijdens het resulterende feest was er nog een mooi element aan de avond: het tweede optreden van de nieuwe formatie van .punt Uit!, de huisband van de vereniging. Als bassist van de vorige formatie vond ik het geweldig om te zien dat de band weer leeft en twee degelijke sets wist neer te zetten. Dat ze de setlist hebben volgegooid met classics als Killing In The Name Of, Song 2, Wonderwall, Mr Brightside, Narcotic en meer wat in mijn muzieksmaak valt hielp natuurlijk ook 😀 De 350d was ook mee voor het nodige fotomateriaal. Bekijk de foto’s in de set, als fullscreen slideshow of direct hierboven.

What do you think?