12 May 2009

Photo.overSubstance fotoblog

By In Tekst

Ik startte een half jaar geleden het subdomein Photo.overSubstance.net. Het leek me een leuk idee om een fotoblog te runnen, naast deze site, om zo wat meer foto’s te schieten. Ik gebruikte Grain en YAPB en haalde wat testfoto’s van mijn Flickr. Maar het resultaat voelde toch niet goed aan en ik deed er de maanden daarna niks meer mee.

Maar gisteren kwam ik deze lijst met mooie fotoblog themes tegen en daar viel Autofocus meteen op. Prachtige voorpagina, duidelijke pagina’s voor de individuele foto’s. Simpel, rustig, mooi uitgewerkt. Dus m’n fotoblog is nieuw leven ingeblazen en vanaf nu staat er op Photo.overSubstance elke dag een foto. Niet noodzakelijk nieuw of die dag geschoten – dat trek ik nog geen week – maar mijn buffer op Flickr houdt het ook niet lang vol, dus ik zal best aardig door moeten schieten om bij te blijven. Eens zien hoe lang het me lukt!

1 Comment
  1. Thomas 12 May 2009

    Ben benieuwd, iig mooi theme.

    Reply

What do you think?