11 January 2012

Afgestudeerd!

By In Foto

Het is ondertussen alweer meer dan een maand geleden, maar het verwaarlozen van mijn blog heeft er ook toe geleid dat ik het hier nog helemaal niet gemeld heb. Ik ben dus op 18 november 2011 eindelijk afgestudeerd! Als je geïnteresseerd bent, mijn scriptie is in paper-vorm hier te vinden.

De dag verliep, zoals dat bij mij hoort, een beetje rommelig – maar na een ‘ietsje’ uitgelopen presentatie kreeg ik van mijn begeleider het cijfer te horen: een 8! En dat betekende in combinatie met mijn andere cijfers dat ik cum laude was geslaagd voor mijn master Communication Studies.

Voortaan ben ik dus Guy Sie, MSc. Wen er maar vast aan. 😀

Deze gebeurtenis kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder een feestje en bijbehorende consumptie van alcohol. Dan blijkt ook dat je best wel veel mensen kent als je, uh, wat langer over je studie hebt gedaan… Asterion zat goed vol, er waren speeches, liedjes en filmpjes, ik kreeg van iedereen de tofste cadeautjes en de huisband .Punt Uit! knalde er ook nog een mooie set tegenaan. Foto’s – met dank aan Fabian Tubbing – vindt u boven dit bericht, voor een recensie van de avond verwijs ik naar de Drienerlo blog. Ik heb in ieder geval genoten!

Bonus: de afstudeervideo die door mijn bestuur in elkaar geklust is 🙂

What do you think?