17 January 2012

Visconti Rembrandt – My Pen systeem

By In Foto

Eén van de cadeaus die ik voor mijn afstuderen heb gekregen is een Visconti Rembrandt pen. Geen vulpen – hoewel ik het erg vermakelijk zou vinden om nog een oldschool obsessie erbij te hebben waar ik pretentieus over kan doen, maar dat is met mijn handschrift echt geen optie 😉 – maar een reguliere balpen.

Nu is het voor iets als een afstuderen de gewoonte om zo’n pen bijvoorbeeld te graveren, maar Visconti blijkt een simpel magnetisch systeem in zijn pennen te bouwen waarmee ze op minder opvallende wijze persoonlijk kunnen worden gemaakt. Het originele logo op het uiteinde van de pen kan met een sterke magneet verwijderd worden en vervangen met bijvoorbeeld je initialen of je favoriete natuursteen. De schenker liet aan mij de keus en het My Pen systeem leek me wel wat, dus een G en een S later en mijn pen is duidelijk van mij!

Ik ben helaas nog niet helemaal tevreden, de initialen van Visconti zijn namelijk plat terwijl het originele logo licht gebogen was. En dat vond ik toch mooier. Misschien koop ik toch nog een natuursteentje als alternatief:

What do you think?