26 April 2012

GuySie.nl redesign

By In Tekst

Naast Style.over Substance heb ik ook nog GuySie.nl draaien. Deze doet dienst als profielsite/landingpage, waar mensen die mij op internet zoeken meestal het eerst op uitkomen. Vanaf daar link ik ze door naar de social media platforms waar ik verder op actief ben. Maar de laatste keer dat die een update kreeg was ruim anderhalf jaar geleden, dus het was tijd om ‘m weer eens op te schonen en een redesign te geven!

De site draait op het systeem van flavors.me. Ik heb ook getwijfeld over hun concurrent about.me, maar daar kun je helaas geen domein aan koppelen. Het werkt heerlijk simpel: achtergrondje uploaden, gewenste social media diensten instellen en een paar simpele designkeuzes maken – klaar! Natuurlijk kun je zoiets ook zelf zonder al te veel moeite bouwen, maar soms is het echt heerlijk om een simpele WYSIWYG tool te gebruiken.

Update: De redesign is door flavors.me tot featured site uitgeroepen! Vet 🙂

What do you think?