9 February 2014

Style over Substance redesign

By In Tekst

Eén van mijn goede voornemens voor 2014 heb ik dan toch gehaald: Style over Substance is weer in de lucht! Nouja, de site is nooit uit de lucht geweest, maar hij heeft het afgelopen jaar nou ook niet bepaald op volle toeren gedraaid. Een halve poging om de site weer wat te vernieuwen na ruim 3 jaar Autofocus is niet verder gekomen dan het installeren van Fable. Nieuwe posts zijn ook keer op keer achterwege gebleven.

Tijd om daar wat aan te doen! Er liggen nog een aantal halfgeschreven blogposts in de drafts die ik de komende weken eventjes zal oppoetsen en online zal gooien, daarna hoop ik ook weer wat regelmatiger te schrijven. En met een nieuw sausje over mijn blog – dit keer The Writer van Obox – ziet alles er ook weer 2014 waardig uit. Ja, dit theme lijkt verdacht veel op Medium, en nee, dat is absoluut niet toevallig 😉

What do you think?