Traktor 3

Ik heb vandaag Traktor DJ Studio 3 maar weer eens geinstalleerd. De stap van 2.6 naar 3 vond ik vorig jaar heel vervelend, omdat ik toen nog actief draaide en de interface te veel veranderd was bij de nieuwe versie… maar aangezien ik al weer een jaar niet gemixt heb merk ik daar nu niks meer van. Ik denk dat ik alles binnenkort wel weer onder de knie heb – benieuwd of er nog recent gave muziek is uitgekomen om mee te mixen.

Eigenlijk wil ik nog steeds een app hebben met de automatisering van Mixmeister Fusion, maar toch de hands-on mogelijkheden van Traktor…

3 thoughts on “Traktor 3”

  1. Als je toch gaat SOGgen wil ik graag 2x Akiyama DJ-4000 Acura en 1x Rane TTM 56 voorstellen… Mag ik dan komen spelen? :-)

  2. Als we dan toch in het luchtledige geld aan het uitgeven zijn… doe mij maar 2 1200s en 2 Denon DN-S5000s CDJs met een een Allen & Heath Xone mixer (maakt niet uit welke, any will do – maar voor Traktor wil ik de Xone:3d wel)…

Zeg het maar