Fun zomer horloge

Ik zat even op eBay te surfen en kwam toen een slechte Bell & Ross BR01 kopie tegen. Met nep chronograaf, quartz uurwerk, waarschijnlijk zelfs een plastic kast. Een heel slecht horloge dus. Maar anderzijds… voor 10 euro inclusief verzendkosten is het wel een leuke funwatch voor komende zomer. En weer eens wat anders dan de plastic nep-Rolexjes die een paar zomers geleden hot waren.

Links de Bell & Ross BR01 oranje chronograaf, rechts de *kuch* ‘Charles Raymond’. Leuk voor de zomer, fijn voor feestjes en andere activiteiten waarbij ik m’n (toch fragiele) mechanische horloges niet wil riskeren.

7 thoughts on “Fun zomer horloge”

 1. Hey Guy,

  Nou, ik vind hem briljant! 10 euro inclusief verzendkosten? Mag ik jouw ‘dealer’ ook? (Heb gezocht op eBay maar niets kunnen vinden wat op deze “Charles Raymond” :) lijkt…)

 2. @Evan: Ik had al eens tegen je gezegd dat ik de Welders eigenlijk qua design vetter vind dan de U-Boats, het lompe en asymmetrische vind ik zeker wat hebben. Je ziet wel duidelijk dat dezelfde ontwerper achter beide zit.

  Maar heb er ondertussen wat meer over gelezen, Welder is gemaakt om het publiek aan te spreken waar U-Boat te duur voor is geworden sinds ze mechanisch zijn gegaan; de Welders zijn dan ook allemaal quartz modellen. Dat vind ik dan weer wel teleurstellend :(

 3. He Guy,

  ik zoek deze stoere klok nu ook al een tijdje ! ziet er goed uit.
  kun je mij jouw “dealer” ook doorgeven ?

Zeg het maar