Horlogebandjes horen traditioneel te matchen met je riem en je schoenen. Dat betekent automatisch veel donkerbruine of zwarte horlogebandjes, maar je kunt natuurlijk ook matchen met je kleurrijke zomerschoenen. Je witte K-Swiss, je blauwe Vans, rooie Converses… Of blijkbaar je lichtbruine slangenleren instappers. Die moet ik nu gaan zoeken, want het horlogebandje heb ik al gekocht ­čśë

24mm tan python strap with deployant

Okee, ik zal niet snel passende schoentjes of riem kopen, maar deze combinatie was te verleidelijk om te laten liggen. Een bandje van echt pythonleer in een zomers kleurtje met een deployant, een vouwsluiting waardoor het leer minder hard slijt, voor een betaalbaar prijsje: bandjes van de echte merken, zonder deployant, kosten bv 129 of 228 dollar – ik was voor 39 dollar op eBay klaar.

Ge├»nspireerd door deze foto zal ik het bandje op m’n titanium Marina Militare monteren, zou er vergelijkbaar uit moeten zien:
Panerai op python

3 Comments on “Nieuw horlogebandje – pythonleer

What do you think?