8 July 2006

Inpakken en wegwezen

By In Tekst

Over 18 uur zit ik in het vliegtuig naar Beijing, over 27 uur landen we daar (slechts 9 uur vliegen! Ik dacht dat het er iets van 20 zouden zijn). Het is daar dan half 9 ‘s ochtends, dus het wordt morgen een lange, lange dag. Slapen in vliegtuigen ben ik erg slecht in.

Anyways, ik ga kijken of ik deze blog een beetje kan updaten vanuit China. Ik heb geen flauw idee hoe de internet faciliteiten daar zijn (afgezien van gecensureerd), maar ik neem aan dat ik vanuit de hotels in ieder geval kan inloggen en misschien zelfs foto’s kan uploaden.

Zo niet, dan tot over 2 weken 😉

1 Comment
  1. Marten 17 July 2006

    Ah! Dat verklaart waarom ik geen reactie op e-mails kreeg 🙂 Heel veel plezier in dat fantastische land en tot in sept.

    Gr,
    Marten

    Reply

What do you think?