2 September 2006

Mario Ringtones

By In Tekst

Heb vandaag ontdekt dat mijn telefoon ook ringtones aan kan in mp3 formaat met een hoge bitrate; tot nu toe dacht ik dat de ringtones die de Motorola software aanmaakte in 32kbps kwaliteit het maximale waren wat de telefoon kon reproduceren. Maar m’n lieve RAZR kan dus alles aan, in elke bitrate die ik heb geprobeerd. Dat betekent natuurlijk meteen een terugval naar de Super Mario ringtones die ik een jaar geleden gebruikte, maar dan in goede kwaliteit. Zodat iedereen kan meegenieten van het feit dat ik een nerd ben.

Super Mario Bros Drum&Bass Ringtone Mix
Super Marioland Bubbling Ringtone Mix

(Vond je de D&B mix leuk? Check dan het bijbehorende totaal gestoorde filmpje. En bekijk meteen de geniale achtergrond die ik op m’n laptop draai)

3 Comments
 1. JW 4 September 2006

  Dat toch zeker geen D&B? Als het al toebehoort tot een stijl zou ik het eerder breakcore noemen, maar daar gaat dit eigenlijk ook al te snel voor.. 😉

  Reply
 2. Guy 4 September 2006

  Mjah, de link waar ik ‘m vandaan had noemde het de D&B mix 🙂 al zag ik op de site waar ie origineel vandaan komt dat de auteur ‘m de ‘dirty mix’ noemt 🙂

  Reply
 3. Chris 6 September 2006

  Hey Guy,

  weet je ook waar ik aan die bubbling remix kan komen?

  die zoek ik al een tijdje 🙂

  alvast bedankt

  Chris

  Reply

What do you think?