6 September 2006

Studieplanning

By In Tekst

Ik heb gisteren een gesprek gehad met de studie-adviseuze en de rest van mijn studiejaar gepland… Waarschijnlijk ben ik over een jaar klaar met studeren. Eigenlijk een nogal eng idee… heb het ondertussen toch tot negendejaars geschopt en om hierna een burger te worden – nee erger, een arbeider – ik moet er nog even aan wennen.

De planning is simpel, komend semester doe ik nog 3 vakken:
Communicatiekundig Ontwerpen 3 (bacheloropdracht)
Marketingcommunicatie en Consumentengedrag
Interface & Interaction Design

en rond ik samen met Thomas het vak Research in Interactive Marketing af. En het semester daarna… ga ik afstuderen. Heel misschien besluit ik nog een stage tussendoor te doen (misschien ook als opstapje naar mijn afstuderen), ik ga daar nog even contact over opnemen met de begeleider. Ik heb nog wel een jaar speling op de 10 jaar studiefinancieringsgrens, maar om daar nou heel makkelijk mee om te gaan…

Interface & Interaction Design heb ik net mijn eerste college van gehad, ziet eruit als een veelbelovend vak. Einddoel is een interface te ontwerpen om mensen met een cognitieve handicap (bv Alzheimers) om te laten gaan met GPS op een telefoon, zodat zij bv naar huis kunnen worden geholpen als ze verdwaald zijn. De ontwerpgroepen zijn samengesteld uit mensen die INF, IO en TCW doen dus het is ook weer eens wat anders dan alleen maar TCW’rs bij elkaar.

What do you think?