1 April 2007

Niet gelukt

By In Uncategorized

Nou, ik heb officieel m’n 1 april streven ook niet gehaald, ik heb de 60kg op m’n average niet gered, het is 60,9 gebleven. Vorig weekend heb ik me wat misdragen en dat is goed te zien in m’n grafiek, ik heb een week nodig gehad om dat te keren. Ik woog vandaag weer 60,1 kilo, maar het duurde even:

4 Comments
 1. Thomas 1 April 2007

  oei oei, wat heb je vorige week gedaan dan? Zeker weer bier gedronken…

  Reply
 2. Bart 1 April 2007

  Tsja… Gelukkig is het nog geen weer voor zwembroeken en strand 😛 Dus je hebt nog even! Een 1 april-streven kun je natuurlijk ook niet heel serieus nemen.

  Reply
 3. Guy 1 April 2007

  @Thomas: Neej, dat doe ik al de hele tijd, weinig invloed op m’n gewicht (je ziet iig geen spikes na avonden zuipen… eerder juist dips, omdat ik uitgedroogd ben door de alcohol). In het weekend was ik bij m’n moeder en die vind dat ik ondervoed ben, dus die stopt dan heel veel eten in me 🙂

  @Bart: Voordat ik een zwembroek aantrek en een strand opzoek moet er toch nog wel wat extra vet af…

  Reply
 4. Bart 4 April 2007

  @Guy: Moeders zijn ook altijd hetzelfde

  Reply

What do you think?