28 May 2007

Audio player test

By In Uncategorized

Ik zit nog wat meer met plugins te spelen… een hele hoop die under-the-hood werken en waar jullie niks van merken, maar ook een paar leuke… Zoals een nieuwe geïntegreerde audio player:

Rhymefest ft ODB – Build me up, Buttercup
[audio:13_-_Build_Me_Up_ft._O.D.B.mp3]

4 Comments
 1. Thomas 28 May 2007

  hoe zit dat met licensies als je muziek laat beluisteren op je website?

  Reply
 2. Guy 28 May 2007

  Ik heb me er niet in verdiept, maar ik denk dat de vraag is waar de files hosted zijn. Nu is deze voor de test specifiek even op m’n eigen server gezet, maar meestal link ik naar anderman’s files.

  Reply
 3. Rik 29 May 2007

  Nee zo werkt dat niet. Je moet een uitzend abonnement voor websites aanvragen bij de buma, dan mag je muziek uitzenden. Ik denk dat de kans niet erg groot is dat je gepakt wordt, maar toch… het is illegaal nu.

  Reply
 4. Guy 30 May 2007

  Ik zag het, 312 euro ex btw p/j voor een niet commerciele webcasting licentie, maar ik ben toch erg benieuwd naar hoe dat juridisch zit. Ben ik muziek aan het uitzenden als ik link naar een file die niet op mijn server staat?

  Reply

What do you think?